ACTIVITEITEN

bij stal leeuwenhoeve

ACTIVITEITEN

bij stal leeuwenhoeve

ACTIVITEITEN OP DE MANEGE

Op onze manege organiseren wij regelmatig activiteiten. Deze activiteiten zijn voornamelijk gericht op kinderen. Hierbij kan gedacht worden aan clinics, pony-dag-kamp, wedstrijden en theorielessen. De meeste activiteiten zijn bedoeld voor onze manegeklanten, maar aan een aantal kan ook worden meegedaan als je niet bij ons op les zit. Houdt onze agenda vooral in de gaten en stel je vragen of geef je op voor activiteiten via de Manege Plan App.

PONY-DAG-KAMP

PONY-DAG-KAMP

Sinds 2013 organiseren wij in de eerste week van de zomervakantie een pony-dag-kamp. De kinderen komen dan van maandag tot en met donderdag van 9.30-16.30 en op vrijdag van 10.00-18.00 naar de manege. In de ochtend krijgen de kinderen een uur les. Het middagprogramma wisselt van spelletjes, rondrit met de Jan Plezier of een buitenrit. Op vrijdag sluiten we af met een show waarvoor de ouders worden uitgenodigd en een BBQ met de kinderen.

THEORIE- EN VERZORGINGSLESSEN

THEORIE- EN VERZORGINGSLESSEN

Met regelmaat organiseren wij theorie- en verzorgingslessen in de ochtend of middag. Kinderen kunnen tijdens deze lessen leren hoe ze moeten op- en afzadelen, borstelen en hoe je met een pony om moet gaan. Meestal worden deze lessen in de schoolvakanties gegeven. Houd de agenda en de informatie die ophangt in de manege in de gaten voor de data waarop deze activiteit plaatsvindt.

PONYLEASE

PONYLEASE

In de laatste twee weken van de zomervakantie heb je de mogelijkheid om voor één of twee weken een pony te leasen bij ons. Je least een pony van maandag tot en met vrijdag van 10.00-13.00. Op deze ochtenden mag je je pony/paard verzorgen, borstelen, een uurtje vrij rijden in de binnenbak (dressuurmatig) en eventueel van en naar de weide brengen. Het leasen is persoonsgebonden.

WEDSTRIJDEN

WEDSTRIJDEN

Drie keer per jaar organiseren we wedstrijden voor onze manegeklanten. Deze worden op zaterdagen gehouden. Sinds januari 2022 zijn we aangesloten bij de Manege & Ruiterbond en rijden we de zogeheten D-proeven. De proeven worden beoordeeld door een jury. Natuurlijk proberen we het allemaal zo officieel mogelijk te doen, maar gaat er iets fout, dan mag je de oefening gewoon nog eens proberen. Ook bij wedstrijden geldt dat plezier boven prestatie staat! Leuk om te vermelden is dat we ook een 'Leeuwenhoeve Wisselbeker' hebben, die je kunt winnen als je meedoet aan 2 van de 3 wedstrijden. Degene met de meeste punten krijgt de Wisselbeker mee naar huis! 

SPRING- EN CAROUSSELCLINIC

SPRING- EN CAROUSSELCLINIC

Sinds 2014 organiseren we in de maanden januari en februari een springclinic. Deze clinic bestaat uit drie springlessen die gegeven worden op zaterdag. Als afsluiting houden we een springwedstrijd. Daarnaast organiseren we aan het einde van de zomer een carousselclinic. Ook deze clinic bestaat uit drie caroussellessen die gegeven worden op zaterdag. We sluiten de clinic af met een carousseluitvoering. Zie de agenda voor de data voor 2022.

BUITENRITTEN

BUITENRITTEN

Gedurende het jaar organiseren we verschillende buitenritten. Houd de agenda of je mail in de gaten voor de data en inschrijvingsperiode. Op Tweede Pinksterdag maken we sowieso extra buitenritten in de omgeving. Alle buitenritten zijn uiteraard altijd onder voorbehoud van het weer. 

AGENDA

AGENDA

AGENDA

Geef je op voor een van de activiteiten

Wil je je aanmelden voor een van de bovenstaande activiteiten? Kijk dan goed wanneer de betreffende inschrijfperiode begint. Voor alle activiteiten geldt: wie het eerste komt, die het eerste maalt. Dit betekent vaak dat je er snel bij moet zijn. Het begin van de inschrijfperiodes wordt eveneens via de mail gecommuniceerd naar onze manegeklanten, dus houd ook je mail goed in de gaten.

Scan de QR code 

App Manege Leeuwenhoeve

En laat je gegevens achter!

Manege App

Al onze ruiters kunnen gebruikmaken van de ManegePlan app. Hierin krijg je een persoonlijk account waarin je onder andere kunt zien wanneer jouw les is, je kunt afmelden voor een les, een herhaalles kunt inplannen of je kunt aanmelden voor een activiteit.

Rijd je bij onze manege? Scan dan de QR code en laat je gegevens achter. Je krijgt dan een mail van ons met meer informatie over het aanmelden bij de app! Heb je vragen of kom je er niet uit? Stuur dan gerust een mail.

Over stal leeuwenhoeve

paardrijden met veiligheid & plezier voorop

Over stal leeuwenhoeve

paardrijden met veiligheid & plezier voorop